Met meer dan 20 jaar ervaring in de verzorging van facilitaire dienstverlening kunnen wij bogen op een uitstekende reputatie. Deze kenmerkt zich niet alleen door samenwerking met gerenommeerde top merken, maar ook door een groeiend aantal tevreden opdrachtgevers.

Om tot de best oplossing te komen denken wij nog verder met u mee door u in sommige gevallen een proefplaatsing aan te bevelen. Zo kunt u in een paar weken goed beoordelen of de gekozen koffiemachine of automaat voldoet aan uw wensen. Maar ook aan die van uw personeel. Tenslotte is de ultieme proef het letterlijk proeven en beoordelen van het kopje koffie.

Onze monteurs kunnen daarnaast de machine nog verder afstemmen op smaak.

Het maakt al snel een verschil of er meer of minder koffie gedoseerd wordt. Maar ook de maling wat fijner afstellen heeft veel effect. Bij een proefplaatsing kan desgewenst ook een test worden gedaan!

Wij bieden u een uitgekiende service waarmee u verzekerd bent van zorgeloos genieten van uw koffie en koffiemachine.

Zo zorgt onze technische dienst er voor dat uw koffiemachine of automaat niet alleen netjes geïnstalleerd wordt, maar ook dat er nadien keurig preventief onderhoud wordt uitgevoerd.

Voor een vraag, een technische storing, of gewoon voor een goed advies, zijn onze medewerkers dagelijks bereikbaar per telefoon en/of E-mail. Zij staan u graag te woord en proberen uw vraag zo goed mogelijk te beantwoorden of u anders verder te helpen. Bij een eventuele storing zal direct actie worden ondernomen!