Koffiemachine voor horeca kan steeds meer

De koffiemachine voor horeca is steeds minder vaak een klassieke pistonmachine. Een moderne koffiemachine voor horeca schenkt een breeds assortiment aan dranken. Niet alleen cappuccino maar ook een heerlijke latte of dubbele espresso, schuimvariaties op de koffie, warme cacao en dergelijke. Deze machines serveren de juiste dranken bovendien erg snel en zonder dat het veel handelingen kost bij uw medewerkers. Zeker in drukke zaken en op piekmomenten van de dag is het erg prettig dat de koffiemachine voor horeca met gemak de omloopsnelheid van de koffie bijhoudt.

Koffiemachine voor horeca van hoge kwaliteit

Een goede koffiemachine voor horeca geeft de allerbeste koffieCaffè di Lucca heeft een sterk assortiment aan koffiemachines voor de horeca. Van goede basismachines die alle meest gevraagde dranken uitgeven tot zeer uitgebreide machines zoals de Franke Foam Master waarmee het lijkt alsof u een echte barista in dienst heeft. De machines zijn zonder uitzondering allemaal premium machines die weinig onderhoud behoeven en vrijwel nooit uitvallen. Een koffiemachine voor horeca hoeft dan nog steeds niet duur te zijn. Zeker niet als u veel koffie afneemt, dan zakt de prijs evenredig. Soms is de machine zelf zo goed als gratis.
Bekijkt u ze allemaal op de overzichtspagina met horeca koffiemachines. Heeft u al een goede machine maar wilt u betere koffie voor een hele goede prijs? Kijkt u dan eens naar ons eigen merk kwaliteitskoffie, we hebben vier heerlijke soorten koffie in ons assortiment.

Vraag offerte aan voor koffiemachine voor horeca

Vraag vandaag nog een offerte aan voor een koffiemachine voor horeca en ontvang gratis een zak heerlijke koffiebonen van Caffè di Mauricio. Daarvoor vult u ons speciale actieformulier in, deze vindt u hier. Even bellen voor informatie of om een afspraak te maken kan natuurlijk ook: 026-3842180. Wij horen graag van u en natuurlijk staat de koffie klaar!

VRAAG EEN OFFERTE AAN EN KRIJG GRATIS EEN KILO ZAK HEERLIJKE KOFFIEBONEN

Heerlijke bonenkoffie voor koffiemachine voor horeca

Ons aanbod

“An offer you can’t refuse”

  • Voor de lekkerste koffie op het werk
  • Professionele koffiemachines en bonen
  • Uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding
  • Duurzaamheid en kwaliteit
  • Top service en garantie
  • Maatwerk, geen standaard contracten
  • Kopen, huren of bruikleen
  • Inruil huidige machine mogelijk
  • Italiaanse sfeer en kwaliteit in koffie!