Koffieapparaten horeca kunnen steeds meer

De horeca koffiemachine is steeds minder vaak een klassieke pistonmachine. Een moderne horeca koffiemachine schenkt een breeds assortiment aan dranken. Niet alleen cappuccino maar ook een heerlijke latte of dubbele espresso, schuimvariaties op de koffie, warme cacao en dergelijke. koffieapparaten horeca serveren de juiste dranken bovendien erg snel en zonder dat het veel handelingen kost bij uw medewerkers. Zeker in drukke zaken en op piekmomenten van de dag is het erg prettig dat de horeca koffiemachine met gemak de omloopsnelheid van de koffie bijhoudt.

Koffieapparaten horeca van hoge kwaliteit

5.2 Pisa Zwart SideCaffè di Lucca heeft een sterk assortiment aan horeca koffieapparaten. Van goede basismachines die alle meest gevraagde dranken uitgeven tot zeer uitgebreide machines zoals de Franke Foam Master waarmee het lijkt alsof u een echte barista in dienst heeft. De machines zijn zonder uitzondering allemaal premium machines die weinig onderhoud behoeven en vrijwel nooit uitvallen. Een horeca koffiemachine hoeft dan nog steeds niet duur te zijn. Zeker niet als u veel koffie afneemt, dan zakt de prijs evenredig. Soms is de machine zelf zo goed als gratis.
Bekijkt u ze allemaal op de overzichtspagina met koffieapparaten horeca. Heeft u al een goede machine maar wilt u betere koffie voor een hele goede prijs? Kijkt u dan eens naar ons eigen merk kwaliteitskoffie, we hebben vier heerlijke soorten koffie in ons assortiment.

Vraag vandaag nog een offerte aan

Vraag vandaag nog een offerte aan voor een horeca koffiemachine en ontvang gratis een zak heerlijke koffiebonen van Caffè di Mauricio. Daarvoor vult u ons speciale actieformulier in, deze vindt u hier.
Even bellen voor informatie of om een afspraak te maken kan natuurlijk ook: 026-3842180. Wij horen graag van u en natuurlijk staat de koffie klaar!

VRAAG EEN OFFERTE AAN EN KRIJG GRATIS EEN KILO ZAK HEERLIJKE KOFFIEBONEN

koffieapparaten horeca verdienen de beste bonenkoffie

Ons aanbod

“An offer you can’t refuse”

  • De beste koffiemachines voor op het werk.
  • De beste koffiebonen en lekkerste koffie.
  • Uiterst scherp geprijsd.
  • Altijd mooie aanbiedingen.
  • Geweldige service en garantie.
  • Geen standaardcontracten, maatwerk.
  • Italiaanse sfeer en kwaliteit in koffie!
  • Mogelijkheid om te kopen, huren of bruiklenen!