Koffiemachines

Wij leveren koffiemachines en koffieproducten van hoogwaardige kwaliteit. Dankzij onze samenwerking met topmerken kunnen wij u deze machines, door groot in te kopen, aanbieden tegen zeer scherpe prijzen. Dit geldt uiteraard ook voor de bijbehorende (koffie)producten.

Voor zowel kleine als grote organisaties kunnen wij een passende koffiemachine leveren. Wenst u een machine voor alleen koffie en heet water, of wilt u meer variëteiten zoals espresso, cappuccino, latte macchiato of café au lait? Voor elke doelgroep hebben wij de juiste oplossing.

Naast onze specialisatie in bonenkoffie leveren wij vanzelfsprekend ook machines voor gemalen (fresh brew) of vriesdroog (instant) koffie. De koffiemachines kunnen wij leveren op basis van koop, huur, bruikleen en/of lease. Daarbij heeft u de keuze uit contracten inclusief- of exclusief onderdelenvervanging en voor verschillende looptijden. Ook hebben wij regelmatig occasion machines beschikbaar. Neemt u gerust contact met ons op voor een advies, of het bespreken van uw wensen.

Wilt u gebruik maken van de mogelijkheid tot een proefplaatsing? Neem dan contact met ons op om in goed overleg te bepalen welke koffiemachine het beste bij uw wensen past.