Koffieproducten

Lekkere koffie begint bij de aanschaf van topkwaliteit koffie. Dat zal iedereen die van koffie houdt, beamen.

Belangrijk hierbij is dat goede koffie van een constante kwaliteit is. Als MF Coffee Services werken wij daarom samen met de beste branderijen zodat u ontspannen kunt genieten van uw koffie!

Koffiebonen

De juiste melange is bepalend voor de kwaliteit. Een melange betekent dat de Arabica bonen op een juiste verhouding en wijze in de branderij worden gemengd met de Robusta bonen. Direct na het branden worden de bonen in eigen zuurstof in een verpakking met ventiel verpakt.

Een volle smaak met een geurig aroma is de doelstelling voor het bereiden van een heerlijke verse cappuccino, espresso of café crème.

Fresh Brew

Hierbij worden in de branderij al direct de vers gebrande bonen gemalen in een maling die geschikt is voor automaten. Dit noemen we  Fresh Brew koffie. Met deze maling wordt direct een verse kop koffie gezet. De bereidingstijd is korter als bij de bereiding van koffiebonen.

Vriesdroog

Hierbij wordt in de branderij een grote hoeveelheid gezette koffie ingevroren en daarna drooggevroren. Door deze techniek ontstaat een soort korrel die, vermengd met water, snel een verse kop koffie maakt. Een bijkomend voordeel is minder onderhoud, geen residu en een grote capaciteit.

Vriesdroog is met name geschikt voor de snelle vervaardiging (5 – 8 seconden) van een lekkere kop koffie.

Capsules

Haal nog meer uit de koffiebeleving van uw koffiemachine. Een unieke samenstelling van de koffie melange en de branding zorgen voor een heerlijke kop koffie van een constante kwaliteit. De versgebrande en gemalen koffie is door de volledig afgesloten capsule ruim 12 maanden houdbaar.