Automatenproducten

Als MF Coffee Services vinden wij het belangrijk dat het product koffie ruim voldoet aan alle kwaliteitseisen die een klant stelt. Daar hoort tevens een betrouwbare leverantie bij zodat de klant rustig kan genieten van zijn dagelijkse kop koffie.

Afhankelijk van de wensen en mogelijkheden komen wij tot een goed advies. Zo kan er keuze worden gemaakt uit diverse mogelijkheden: koffiebonen, fresh brew, vriesdroog of capsules.

Het spreekt voor zich dat een proefplaatsing hierbij tot de mogelijkheden behoort.

Thee

Thee is een van de meest gedronken dranken ter wereld. Dat is ook niet zo vreemd als je bedenkt dat het niet alleen eenvoudig en makkelijk te bereiden is, maar vooral omdat het ook erg lekker is.

MF Coffee Services heeft daarom een uitgebreid Fair Trade assortiment aan thee soorten en smaken. Variërend van groene thee, vruchten thee tot en met kruiden thee en alles in diverse smaken!

Wij kunnen u de thee leveren in mooie, handzame doosjes tot aan grootverpakking voor uw automaten.

Tevens kunnen wij u heetwaterkokers voor grote hoeveelheden leveren.

Cacao

Voor mensen die houden van een lekkere kop warme chocolademelk biedt MF Coffee Services 2 heerlijke cacao melanges voor uw automaat. Daarnaast zijn er cacaosachets om in een handomdraai een heerlijke beker chocolademelk te maken.

Cup-a-soup

Wie kent er niet het inmiddels beruchte 4 uur momentje ’s middags…

MF Coffee Services heeft diverse mogelijkheden, variërend van soupsachets tot vending zakken voor in de automaat. De soepsachets zijn er in verpakkingen van 24 sachets welke in een bijpassende Cup-a-Soup carrousel aangeboden kunnen worden. Informeer ook eens naar onze speciale Cup-A-Soup vending automaat!

Voor in- en bij de koffie

MF Coffee Services is tevens gespecialiseerd in de levering van alle overige producten welke bij het gebruik van de koffiemachines en automaten behoort.

U mag hierbij denken aan:

  • Koffiemelk, suiker, zoetstoffen
  • Koekjes, chocolade producten
  • Disposables zoals bekers, roerstaafjes, bekerhouders
  • Koffiekannen, thermoskannen, serveertrays

Producten voor de machine zoals filters en reinigingsproducten